30 Ocak 2015 Cuma

Balay online izle (MUTLAKA!!)

Son zamanlarda yetişmiş çok büyük bir oyuncu olan Gül, gönlünü Türkiye’nin sayılı zenginlerinden olan Uğur’a gönlünü kaptırır. 1 hafta içinde yıldırım nikahı ile evlenen çift balayı için çok değişik bir plan yapar. Terk edilmiş bir köyde tatil yapan çift’in arası bir anda açılır ve evlilikleri toparlanamaz bir hal alır. Balayı filmini sitemizde full HD olarak izleyebilirsiniz.

29 Ocak 2015 Perşembe

F Tipi Film izle

Ezel Akay ve Sırrı Süreyya Önder'in yönetmenliğini paylaştığı ve bunun yanında 7 farklı yönetmenin daha emeğinin geçtiği bu müthiş tarih filmi bizlere 19 Aralık karanlığının gerçek yüzünü göstermektedir. Hapishanelerde yapılan işkence, baskı ve tecrit'i güzel bir dil ile anlatan filmde, Fırat Tanış, Erkan Can ve Ezel Akay gibi ünlü oyuncularda yer almaktadır. Sitemizde tek parça olarak yüksek kalitede izleyebilirsiniz. İyi Seyirler.

http://www.fullizlefilm.net/f-tipi-izle/

Exodus: Tanrılar ve Krallar Hemen izle

Çocuklukları beraber geçen ve kardeş gibi büyüyen iki insanın hayatını konu alan bu filmde, Hz.Musa ve Ramses'ten bahsediliyor. Ramses günün birinde Firavun olur ve 2. adam olarak kendisine Musa'yı seçer. Fakar bir gün Musa'nın aslında İbrani olduğunu öğrendiğinde olaylar değişir. Musa'yı öldürmek için herşeyi yapar. Çölde ölüme terk eder. Fakat Musa ise desteğini aldığı 600 bin İsrail oğulu ile birlikte direniş mücadelesi gösterir. Sitemizde full hd olarak izleyebileceğiniz bu film için iyi seyirler dileriz.

http://www.fullizlefilm.net/exodus-tanrilar-ve-krallar/

27 Ocak 2015 Salı

Temel: Moskova'nın Şifresi 2012 full izle

Ünlü Rus mafyası Temel ve altınların peşine düşmüştür. Temel bu olayı karısı Zuhal’den gizler. Rus mafyası Temel’i bulur ve Rusya’ya kaçırır. Zuhalde Temel’in peşine Rusya’ya gider. Bir şekilde mafyanın elinden kurtulan çift memlekete döndüklerinde bir bebekleri olucağını öğrenir. Fakat Zuhal yalan söylediği için Temel’i affetmek istemez. Sitemizde tek parça ve HD seçeneği ile izleyebileceğiniz Moskova’nın Şifresi filmi için şimdiden iyi seyirler dileriz.

26 Ocak 2015 Pazartesi

Hızlı ve Öfkeli 7 izle

Filmin başrol oyuncularından Paul Walker’in ölümü bu filmin gösterim tarihini bir hayli erteledi. Paul Walker ölmeden filmin büyük bir bölümünün tamamlanmış olması filmin iptalini önlemiş oldu. Hızlı ve Öfkeli Serisinin 7. Filmi olan filmde yine ekibimiz lüks araba hırsızlığının peşindedir. Bu sefer karşılarında Jason Statham gibi oldukça güçlü bir rakip vardır.

http://www.fullizlefilm.net/hizli-ve-ofkeli-7-full-izle/

Fetih 1453 izle

Türk sinema tarihinin dönüm noktalarından olan Fetih 1453 filmi gişede sinema tarihinin en çok hasilat yapan 3.filmi olmuştur. 6 milyon gişe sayısı ile oldukça büyük bir başarıya imza atan Yapımcı ve Yönetmen Fatih Aksoy ve ekibi bu film için oldukça fazla bütçe harcamıştır. Fatih Sultan Mehmet'in uğruna gemileri karadan yürüttüğü şehir olan İstanbul'u kuşatması ve şehri ele geçirmesini konu almıştır. Sitemizde HD olarak izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/fetih-1453-izle/

25 Ocak 2015 Pazar

Mad Max: Fury Road izle

Mad Max: Fury Road full izle 2015 yapımı olan bu Bilim Kurgu ve Aksiyon filminin yönetmenliğini George Miller üstlenmiştir. Senaryosunu ise yine aynı şekilde yönetmen koltuğunda oturan George Miller ‘in yanı sıra Brendan Mccarthy ve Nick Lathouris kaleme almıştır. Başrollerinde Oscar’lı oyuncu Charlize Theron, Tom Hardy, Rosie Huntington-Whiteley, Nicholas Hoult ve Nathan Jones yer almaktadır.

24 Ocak 2015 Cumartesi

Tut Sözünü filmi mutlaka izle

Komedi filmlerinin yaygın olduğu bu dönemde sinema severlerle buluşan Tut Sözünü filminde başrollerde Zafer Algöz ve Erkan Can gibi önemli isimlerin yanı sıra Kemal Uçar, Demet Özdemir ve Giray Altınok gibi genç isimlerde yer almaktadır. Çocukluk arkadaşı olan Yalçın ve Bahadır, hayatlarını birbirinin tersi gibi yaşarken bir gün Yalçın ölür. Kemal’in ise kapısı bir gün Yalçın’ın hayaleti tarafından çalınır ve olaylar gelişir.

http://www.fullizlefilm.net/tut-sozunu-full-izle/

23 Ocak 2015 Cuma

2015 Mucize Full izle

2015 yılını girdikten sonra ülkemizde ilk vizyona giren film olan Mucize filminin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstlenmiştir. 1960'lı yıllarda geçen hikayede sefillik içerisinde yaşayan bir köyün dışardan gelen bir öğretmen ile hayatının değişmesi üzerine kurulmuştur. Mucize izlerken komediyi ve dramı aynı anda yaşayacaksınız. Sitemizde Tek Parça ve Part Part izleme seçenekleri ile sizlere sunulan Mucize Full izle filminin senaryosunu da Mahsun Kırmızıgül yazmıştır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi başarılı oyuncu ve sanatçı ayrıca filmin başrol oyuncusu konumunda bulunmaktadır. Sizde en yeni yerli filmleri izlemek için sitemizi tercih edebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/mucize-full-izle/

22 Ocak 2015 Perşembe

Düğün Dernek izle Gişe Hasılatı ?

2013 yılında vizyona girdikten sonra 2 hafta içerisinde büyük bir başarı sağlayan ve çok yüksek gişe hasılatı elde eden Düğün Dernek izle filminin başrolünde Ahmet Kural ve Murat Cemcir yer almaktadır. Tüpçü Fikret karakteriyle oldukça beğenilen Ahmet Kural Düğün Dernek izle filminin ön plana çıkan ismidir. Sivas'da geçen olaylar zincirinde kahkaha sizleri bir saniye bile yalnız bırakmıyor.

21 Ocak 2015 Çarşamba

Salak ile Avanak 2 Yıllar Sonra

Bundan yıllar önce Salak ile Avanak filmi çekildiğinde bu kadar komik olacağı ve bu kadar çok izleneceği eminim kimse tarafından tahmin edilmemiştir.

Ancak 2014 yılının sonlarına doğru hiç beklenmedik bir şekilde Salak ile Avanak 2 izle; filmi tekrar vizyona girdi. İkili bu seferde Harry'nin böbreğindeki sorundan dolayı ortaya çıkan ve hiç haberi olmadığı kızına ulaşmaya çalışırlar. Akıl hastanesinden kaçan ikili yine ortalığı karıştırmaya devam etmektedir.

Dabbe 5: Zehr-i Cin Vakası ?

Anadolu'da yıllar önce gerçekten yaşanmış olan Dabbe 5: Zehr-i Cin vakası sinemaya aktarılınca büyük bir şok etkisi yaratmıştır. Çünkü bu konuda edinilen bilgilerin gerçeği yansıttığı bilinmektedir.

Anadoluda yaşayan ve sakin bir hayat süren Dilek; bir gece rüyasında karmaşık suretler gördükten sonra kulağına fısıldayan sese dikkat çekmiştir. Kocası ile durumu paylaşsa da kocası Dilek'in yaşanan hırsızlık olayından etkilendiğini düşünür. Ancak gerçekler ortaya yavaş yavaş çıkar ve şeytanın en büyük kabilelerinden bir tanesi Dilek'in vücudunu ele geçirmiştir.

Dabbe 5 izle; sitemize eklenmiş olup HD kalitede siz ziyaretçilerimizin beğenisine sunulmuştur.

19 Ocak 2015 Pazartesi

Cehennem Melekleri 3 Full izle

2014 yılında çekilmiş en iyi filmler arasında yer alan Cehennem Melekleri 3, çok büyük bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Patrick Hughes oturmaktadır. Baş rol ve senaristi ise Sylvester Stallone aittir.

Ekip artık emeklilik günlerini sakin bir şekilde geçirmek için dağılmışken bu seri de bir suçlu değil eski takım arkadaşlarının peşine düşerler. Silah kaçakçılığı ile uğraşan Conrad, artık ekibi karşısına almış büyük bir belaya çatmıştır. Cehennem Melekleri 3 izle sitemize eklemiş siz değerli ziyaretçilerimizi beklemektedir.

18 Ocak 2015 Pazar

Deliha filmi sinemalar da ne kadar izlendi ?

Uzunca senelerdir bir bayan komedyene hasret kalmıştık. Yalan Dünya dizisinde kendine has konuşması ve esprileri ile oldukça sevilen Gupse Özay büyük bir özgüven örneği ile sinemaya da atıldı. Hem de başrol oyuncusu ve senaryosunu kendi yazdığı Deliha Full izle filmi ile.

Evde kalmış ve biraz da erkeksi hareketleri benimsemiş bir kızı canlandıran Gupse Özay, Deliha karakteri ile artık bir koca bulmak için kolları sıvar. Bir büyücü ile görüşmeye başlayan Deliha, sonunda büyücüyüde çıldırtır. Büyücü bu kızdan kurtulmak için ona yalanlar söyler ve Deliha ona inanır. Deliha izle; bu aşamadan sonra oldukça komik sahnelere gebedir.

Ülkemizde 2014 Kasım ayında vizyona girdikten sonra büyük ilgi toplayan ve izleyicisinden başarılı puan alan Deliha filmi sitemize eklenmiştir. İzlemek için bizi tercih ediniz.

17 Ocak 2015 Cumartesi

Pek Yakında Filmini Sizler için toparladık

2 Ekim 2014 tarihinde vizyona giren oldukça geniş ve kaliteli bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan Pek Yakında filmini sizler için inceledik ve derledik.

Yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın yaptığı baş rollerinde ise Cem Yılmaz'a Ayşen Gruda, Ozan Güven, Özkan Uğur ve Tülin Özen gibi oyuncular eşlik etmiştir.

Genelde hayatı başarısız işlerle geçen Zafer, karısı ile de yavaş yavaş boşanma noktasına gelmiştir. Artık başvuracağı son çare eski oyuncu arkadaşları ile 1970 yılında yazılmış ve kimse tarafından sinemaya aktarılmamış bir filmi çekmek ve başarısını karısına ispat etmek. Karısı ile ancak bu işte başarılı olursa barışacağını düşünen Zafer, dar kadro ile bu filmi yapmak için büyük bir maceraya atılır. Pek Yakında izle filmi 2 Ekimde vizyona girdiği için henüz internete düşmese de sitemizde şimdilik fragmanını ve en kısa sürede Full HD olarak da tamamını izleyebilirsiniz.

16 Ocak 2015 Cuma

Siccin 2014 Full izle

Ülkemizde korku filmleri genelde canavar, allien ya da hayvani türler üzerine yapılmıyor ve bu boşluğu kapatmak için ise dini hurafeler ortaya atılıyor. Hal böyle olunca dini korku filmleri ülkemizde büyük ilgi görüyor.

Siccin 2014 yılında bu kategoriden vizyona giriş yaptı ve oldukça tutuldu. Siccin; aslında kafirlerin günahlarının yazılıp tutulduğu bir defter anlamına gelse de korku filmi için iyi seçilmiş diyebiliriz.

Siccin izle konusu ise; Öznur ve Kudret teyze çocuklarıdır ancak Öznur küçük yaştan beri Kudret'e aşıktır. Ona sahip olabilmek için Kudret'in eşi Nisa'ya bir büyü yapar. Büyü sonucunda Nisa'nın bedenine hakim olan güçler artık o soydan gelen 3 kişiyi öldürmekle görevlidir. Filmin devamını sitemizde Full HD kalitede izleyebilirsiniz.

14 Ocak 2015 Çarşamba

İncir Reçeli 2 izlemediniz mi ?

İlk filmde Duygu ile arasındaki mükemmel aşkı konu alan filmin oldukça beğenilmesi ve tutulması sonucunda filmin ikincisi olan İncir Reçeli 2 izle 2014 yılında vizyona girmiştir. İçine kapanmış ve bunalımda olan Halil Sezai'yi bu sefer bu yalnızlık sendromundan Gizem isimli bir kız kurtaracaktır.

İlk filmden sonra oldukça ünlenen Halil Sezai, bu filmin de müziklerini yaparak adından tekrar söz ettireceğe benziyor. İncir Reçeli 2 filmini sitemizde izleyebilirisiniz. İyi seyirler.

13 Ocak 2015 Salı

Unutursam Fısılda izle

Farah Zeynep Abdullah ve Hümeyra'nın tek bir karakteri canlandırdığı filmde Hatice liseye giden bir kızken müziğe olan sevdası üst düzeydedir. Ablası ise Hemşirelik Lisesinden mezun olmuş ve kasabada sağlık ocağında çalışmaktadır. Hatice yeni kaymakamın oğlu ile tanışır ve müzik sevdası sayesinde bu ilişki oldukça ilerler. Hatice'nin babası dar kafalı ve biraz tutucu olduğu için müzikle ilgilenmesine müziğe vakit ayırmasına izin vermez. Unutursam Fısılda izle; Hatice'nin müzik sevdası uğruna ablasının şiir defterini çalarak İstanbul'a kaçışını ve burada oldukça popüler birisi olmasını anlatmaktadır. Sizlerde Unutursam Fısılda izle mek için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.