28 Şubat 2015 Cumartesi

Avatar izle

2009 yılında ABD ve İngiltere devletlerinin ortak iş çıkardığı bu muhteşem Bilim Kurgu filmi Avatar izle için herkes oldukça olumlu şeyler söylemiştir. Vizyona girdiği andan itibaren tüm Dünya da ilgi ile izlenen ve gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler listesinde yerini üst sıralardan almıştır. Sitemizde de tek parça ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz.

26 Şubat 2015 Perşembe

Ayı Paddington izle !!

Teyzesinin yaşlanmasından dolayı artık kendisine bakamaz ve başka bir yerlere gitmek zorunda kalır. Bu sebeple İngiltere’ye doğru giden bir gemiye binen ve Londra da inecekken başka bir durakta inen sevimli ayımız burada çok iyi bir aile tarafından bakımı üstlenir. Ve sevimli ayıya bulundukları bölge olan Paddington ismini verirler. İyi seyirler dileriz.

25 Şubat 2015 Çarşamba

Taken 3 online izle !

Brayn Mills adında eski bir ajan, artık ajanlık işini yapmamaya kızı ve eski eşininin can güvenliğini sağladıktan sonra artık normal hayatına yavaş yavaş dönmeye başlamıştır. Beladan uzakta durmaya çalışan ve artık eski işlerini yapmayan Brayn, bir gün evinin yakınlarında işlenen bir cinayet yüzünden hayatı değişir. Taken 3 izle filminde bu cinayet işlemediği halde Brayn’ın üzerine kalmıştır.

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü izle

Üçleme olarak çekilmesi planan ve ilk film, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği ve onun hemen sonrasında Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmlerinden sonra bu sefer izleyicilerin karşısına Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü izle filmi ile çıkmaktadır. Peter Jackson’un yine ilk iki filmde olduğu gibi usta işi bir iş çıkardığını görmekteyiz. Bu muhteşem filmi sitemizde HD kalitesinde ve Türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz.

23 Şubat 2015 Pazartesi

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle

Frodo ve Sam yüzüğü ortadan kaldırmak için Mordor dağına doğru yola koyulmuşlardır. Bu sırada oldukça engeller ve dağlar aşan ikili bir şeylerin ters gittiğinin farkındadır. Yolda tuzak kuran Frodo ve Sam, Gollom adında bir yaratığı yakalarlar. Gollom yüzüğün ilk sahibi olduğunu iddia etmektedir. Sam bu durumdan kuşkulanmış fakat Frodo bu hobbite inanmaktadır.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği izle

Çekimlerine 1999 yılında başlanan fakat görsel sahneleri oldukça fazla olduğu için beyaz perdeye aktarılması 1,5 yıl gibi uzun bir süre tutan Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği izle filmi sinemaya yansıdığı andan itibaren izlenme rekorları kırmıştır. Dünya çapında oldukça beğenilen ve serileri dört gözle beklenen filmin çekimleri Yeni Zellanda da yapılmıştır. İyi seyirler dileriz.

http://www.fullizlefilm.net/yuzuklerin-efendisi-1-izle-yuzuklerin-kardesligi/

22 Şubat 2015 Pazar

Çakallarla Dans 3 izle

Yine her zaman ki gibi Şevket Çoruh, İlker Ayrık gibi usta isimler yer almaktadır. 2014’un son aylarında vizyona giren bu muhteşem kahkaha filminde yine dörtlümüz cezaevinden çıkmış artık kendilerine yeni bir hayat kurmak istemektedirler. Fakat aradıkları hayatı bulmakta biraz zorlanırlar. Aralarından Del Piero aradığı aşkı bulmuştur. Bu muhteşem komedi filmi için iyi seyirler dileriz.

20 Şubat 2015 Cuma

Çakallarla Dans izle

Cezaevinden şartlı olarak salıverilen dört arkadaş cezaevi kapısında birbirlerine bir daha belaya ve kötülüğe karışmamak için söz verirler. Ama verdikleri söz yüzünden başlarına bir dünya olay gelir. Kahkahalar ile izleyeceğiniz Çakallarla Dans 2 izle filmini sitemizde full olarak HD 720p görüntü kalitesinde veya dilerseniz ayrı ayrı parçalar halinde izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

İncir Reçeli ize

İncir Reçeli izle filmin de başrollerde çok genç ve çalışkan bir ekip yer almaktadır. Melike Güner, Halil Sezai Paracıkoğlu, Sinan Çalışkanoğlu Mustafa Uzunyılmaz ve Selim Akgül gibi isimlerin üstün performans sergilediği bu muhteşem Dram – Romantik filmini sitemizde tek parça olarak izleyebilirsiniz. Halil Sezai, bu filmde bizlere müzikte ki başarısını beyaz perdeye nasıl taşıdığını da göstermektedir.

19 Şubat 2015 Perşembe

Çakallarla Dans 1 izle

Patrondan çaldıkları paraları geri ödemek için türlü türlü yollar arayan dört arkadaşın komedi dolu macerasını anlatan bu muhteşem filmi sakın kaçırmayın. Çakallarla Dans izle filminin başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Timur Acar’ın yanı sıra daha çok ünlü isim yer almaktadır. Halı saha turnuvasında parasına oynayan ve bu sayede biraz para kazanan gençlerin bu macerasını sakın kaçırmayın.

17 Şubat 2015 Salı

A.R.O.G full izle !

Kötü kalpli komutan Logar iyi niyetli bir insan kılığına girerek Ariflere yemeğe gelir. Cekudan ve Ariften özür dileyen Logar pişman olduğunu anlatır. Fakat herkesi inandırdıktan sonra Arifi hile ile bir milyon yıl öncesi olan taş devrine gönderir. Ne olduğunu anlamadan kendisini dinazorların arasında bulan Arif bu durumdan kurtulmak ve Ceku’yu kurtarmak ister.

http://www.fullizlefilm.net/arog-full-izle-720p-tek-parca/

16 Şubat 2015 Pazartesi

G.O.R.A. GORA full HD izle

GORA izle ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın mizah sektöründe elde ettiği başarısını sinema sektöründe de elde etmesinin ilk adımı ve önemli projesi olan G.O.R.A filmi kahkahalar ile eşlik edebileceğiniz bir film. Filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Özge Özberk, Şafak Sezer, Ozan Güven, Rasim Öztekin, Özkan Uğur ve Erdal Tosun gibi değerli oyuncular yer almaktadır.

http://www.fullizlefilm.net/gora-720p-hd-izle-cem-yilmaz-filmi/ 

Recep İvedik full izle

Recep İvedik yalnız yaşayan aksi, sinirli, dediğim dedik bir adamdır. Bir gün yolda giderken bir adamın cüzdanını yere düşürdüğünü görür. Ve adamın peşinden gider fakat adamı yakalayamaz. Akşam ise televizyon izlerken lüks otel sahibi adamı görür ve bu adam cüzdanını düşüren adamın ta kendisidir. Sitemizde full olarak izleyebileceğiniz bu muhteşem kahkaha tufanını sakın kaçırmayın.

15 Şubat 2015 Pazar

Recep İvedik 2 full izle

Recep İvedik muhteşem bir kahkaha tufanı ile karşımıza çıkıyor. Bu muhteşem filmde ise Recep İvedik ipsiz sapsız bir adamdır. İşi yok gücü yok bütün gün evde oyun oynamaktadır. Bir gün babaannesi bu duruma bozulur ve çalışmasını ister. Recep ise deli gibi iş aramaktadır fakat kafasında ki iş profilini bir türlü bulamamaktadır. İyi Seyirler dileriz.

13 Şubat 2015 Cuma

Recep İvedik 3 izle

İstanbul’da üniversite kazanan ve babası köyden Recep İvediğin akrabası olan Zeynep, Recep amcasında kalmak ister. İlk başlarda Recep bunu pek istemesede psikoloji bozuk olduğu ve bu durumdan kurtulmak için kabul eder. Zeynep ile birlikte üniversiteye gider farklı ortamlara girer kuaföre ve kütüphaneye bile gider ve sonunda da o psikolojiden kurtulur.

12 Şubat 2015 Perşembe

Testere 7 full HD izle

Filmin yönetmen koltuğunda yine serinin 6.filmi olan Testere 6’yı yöneten Kevin Greutert oturmaktadır. Senarist ise serinin 5.ve 6. Filmlerinin de senaryosunu yazan Marcus Dunstran’dır. Sitemizde dilerseniz tek parça, dilerseniz ise ayrı ayrı partlarda HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Efsaneleşen bu seriler içinde en can alıcı sahnelerin olduğu film bu filmdir. İyi seyirler dileriz.

http://www.fullizlefilm.net/testere-7-turkce-dublaj-hd-izle/

11 Şubat 2015 Çarşamba

Recep İvedik 4 full HD izle

Gişe rekorları kıran Recep İvedik serilerinden sonra serinin 4.filmi sizler ile buluşuyor. Sitemizde tek parça HD kalitesinde izleyebileceğiniz bu muhteşem filmi aynı zamanda 35 dakikalık ekstra olarak kamera arkası bölümünü de izleyebilirsiniz. Aykırı karakterimiz Recep İvedik, bu sefer kendisini Survivor adasında bulmuştur ve burada yarışmaları tek tek kazanmaktadır. Şimdiden keyifli izlemeler dileriz.

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 izle

Katniss Everdeen, evinin bulunduğu mevkii’ye geri döndüğü zaman evinin olduğu yer yıkık dökük bir harabeye dönmüştür. Geri dönmeye karar verdiği zaman ise karşılaştığı manzara oldukça kötüdür. Bütün evlerin yıkıldığını, her yerin harabeye döndüğünü gördükçe delirir. Herkes artık yer altı şehirleri kurmaya çalışır ve burada hükümete karşı dirençlerini gösterir. İyi seyirler dileriz.

http://www.fullizlefilm.net/aclik-oyunlari-alayci-kus-izle/

9 Şubat 2015 Pazartesi

Madagaskar Penguenleri izle

Dünyanın en iyi ajanları olarak kendilerini gösteren penguenler bu sefer değişik bir maceranın içindedirler. Skipper, Kowalski, Rico ve Private bu sefer kendilerine çok gizli bir örgütün içinde bulurlar. Bu örgütün tek amacı ise kötü ve dünyayı yok etmek için değişik planlar yapan Dr. Octavius Brine’nı öldürmektir. Sitemizde tek parça HD olarak izleyebilirsiniz.

Patrondan Kurtulma Sanatı 2 izle

Patronlarının ve müdürlerinin yoğun iş isteği ve baskısı yüzünden işyerinde huzursuz olan 3 genç arkadaş bir çıkış yolu arar ve kendi işlerini kurmaya karar verirler. Yoğun uğraşlar sonucu istifa eden ve kendi işlerini kuran gençler kısa sürede işleri yoluna koyar ve çok zengin olurlar. Bu zenginlik dolandırıcı bir adamın pençesine düşüyorlar.

8 Şubat 2015 Pazar

Vice izle.....

Başrollerinde usta oyuncu Bruce Wills’in yer aldığı bu müthiş aksiyon ve bilimkurgu filminde genç bir adam uzun yıllardır uğraştığı projesinde başarıya ulaşmıştır. Bu sayede zengin olan ve ülkenin en zenginler listesine girmeyi başarmıştır. Ama bu popüleritesinin altında hile olduğunu düşünen bir polis tarafından bu projenin bütün gizemi çözülmek istenmektedir. Sitemizde full HD olarak izleyebileceğiniz Vice izle filmi için iyi seyirler dileriz.

6 Şubat 2015 Cuma

İnşaat 2 izle

Hapisten çıktıktan sonra güzel bir sahil kentinde güvenlik işi yapan ikili artık daha sakin bir hayat sürmektedirler. Günler böyle geçerken bir gün hiç beklemedikleri bir anda sahil kıyısına vuran 2 tane cesetle yine bütün hayatları değişecektir. Bu cesetleri ne yapacaklarını şaşıran ikili, cesetleri gömdükten sonra kız arkadaşları ile beraber yurt dışına kaçmayı planlamışlardır.

5 Şubat 2015 Perşembe

Yıldızlararası full HD izle !!!

Teknik olarak çok şey bilen fakat kendi mısır tarlalarında çalışan ve 2 çocuğuna bakmak zorunda olan Cooper, çocukları için gece gündüz çalışmaktadır. 2 çocuğundan biri olan Murph 10 yaşındadır ve herkesi şaşırtan bir zekâya sahiptir. Senaristliğini Christopher Nolan ve Jonathan Nolan ile beraber kaleme aldığı bu müthiş filmin yönetmen koltuğunda da yine aynı iki isim yer almaktadır.

4 Şubat 2015 Çarşamba

Yusuf Yusuf online izle !!!

Yusuf adında bir minibüs şoförünün minibüsüne bir gün yine Yusuf adında bir suikastçı biner. Bütün yolcuları rehin alan suikastçı Yusuf, herkesi tehdit etmektedir. Yönetmenliğini Ersoy Güler'in yaptığı bu komedi filminin baş rollerinde ise  Ali Sunal, Sinem Öztürk, Oya Başar ve Burak Satıbol gibi isimler yer almaktadır. Sitemizde online olarak izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/yusuf-yusuf-izle/

Bırakmak İstiyorum izle..!!!

Sinema izleyerek sigara mı bırakılır diye kendinize soruyorsunuz ama bu film başka bir film. Sinema tarihi boyunca çekilmiş sigara ile ilgili ilk ve tek film. Emre Üstunuçar’ın oyunculuğu ve bilgisi ile bizleri sigaradan uzak tutmak için elinden geleni yapmaktadır. Böcek yapımın yapımcılığını üstlendiği filmi sitemizde HD olarak ve yüksek kalitede izleyebilirsiniz. İyi Seyirler Dileriz.

http://www.fullizlefilm.net/birakmak-istiyorum-full-izle/

2 Şubat 2015 Pazartesi

Bu İşte Bir Yalnızlık Var izle

2013 senesinde çekimleri tamamlanan ve sinema severler ile buluşan filmde, Mehmet adında gençliğinden beri müziğin içinde olan ve bir barda müzisyenlik yapan ve küçük bir kızı olan bir adamın hikayesini konu almaktadır. Eşi ile sürekli sorunlar yaşayan Mehmet, dayanamaz ve eşi ile boşanır. Eşi ile boşandıktan sonra tutunacak tek dalı küçük kızı olan Mehmet, apartmandan Ayşe isimli bayanla yakınlaşmaya başlar.

http://www.fullizlefilm.net/bu-iste-bir-yalnizlik-var-full-izle/

Zaman Makinesi full izle HD

Tolga isminde genç, zengin ve yakışıklı bir çocuk yeni aldığı üstü açık spor arabası ile zamanlar arası bir yolculuk yapar. 1973 senesine yani çocukluğuna dönen Tolga bu hale pek alışamaz olsa da zamanla olayları anlar. Babasının çocukluğuna dönen Tolga bir kıza da âşık olur. Bu romantik komedi filmini sitemizde hemen izleyebilirsiniz.