31 Mart 2015 Salı

Çılgın Dershane 3 izle

2007 senesinde ilk film çıktığında kimse bu kadar devam edeceğini ve serinin 3. filminin çekileceğini tahmin edemezdi. Birbiriyle uyumlu çalışmayı başaran oyuncu kadrosu oldukça büyük bir başarıya imza atmıştır. Komedi kategorisinde sağlam bir yer edinen Çılgın Dersane 3 Full izle filmini sitemizde Tek Parçe ve HD görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/cilgin-dersane-3-720p-hd-tek-parca-izle/

30 Mart 2015 Pazartesi

Sihirli Orman Türkçe Altyazı Full İzle !

Sitemizden bu muhteşem filmi dilerseniz HD görüntü ve ses kalitesinde tek parça olarak Türkçe altyazı seçeneği ile izleyebilirsiniz. Fırıncı ve karısı uzun süredir çocuk sahibi olmak isteyip bir türlü bunu başaramamışlardır. Cadı da bunların zaafını kullanarak onları ele geçirmiş ve istediklerini tek tek yaptırmanın derdine düşmüştür. Cadının aslında tek derdi her zamanki gibi gençleşmek ve güzelleşmektir. Ancak fırıncı ve karısından istemiş olduğu malzemeler neredeyse imkansız gibi durmaktadır.

29 Mart 2015 Pazar

Kanunsuzlar online izle !!

Filmin tüm müzikleri yerli rap grubu olan PMC tarafından hazırlanmıştır. Hatta filmin ismi olan Kanunsuzlar’da bir parçalarına verdikleri bir isimdir.
İzlerken büyük keyif alacağınız ve kahkahalarınıza engel olamayacağınız bu filmi sitemizde Tek Parça ve Full HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/kanunsuzlar-2014-yerli-film-izle/

İnanılmaz Örümcek Adam 2 izle

İlk filminde yönetmenliğini üstlenen Marc Webb bu filmde de yönetmen koltuğunda oturuyor. Emma Stone ve Andrew Garfield filmin başrollerinde göreceğimiz iki isim. IMDB sitesinden 6.9 puan alan bu harika serinin son filmini sitemizde Türkçe Dublaj ve 720p HD görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz. Bu arada Jamie Foxx ve Chris Cooper, Örümcek Adam filmlerinde kötü adam karakterlerini canlandıran ilk Oscar Ödüllü aktörlerdir.

28 Mart 2015 Cumartesi

Alacakaranlık 1 izle

Edward ise sessiz sakin tavırlı ve okulda pek fazla vakit geçirmeyen oldukça gizemli biridir. Aslında Edward bir vampirdir ancak ailesinin yıllardır bunu sır gibi saklaması üzerine kendiside durumu belli etmez. Edward ve ailesi biraz tuhaf olsalarda enteresan bir şekilde insan kanı içmeden insanlara zarar vermeden yaşamayı öğrenmişlerdir.

http://www.fullizlefilm.net/alacakaranlik-1-izle/

27 Mart 2015 Cuma

Alacakaranlık 2 Yeni Ay izle

Orman seyahati sırasında ölümcül bir tehlike ile karşı karşıya kalan Bella’yı bu kez dev kurtlar kurtarmış ve Bella sonunda kurt kabilesininde sırlarını öğrenmiştir. Ancak öğrendiği bilgileri bir araya getirdiğinde Edward’ın kendisini neden terk ettiğini daha iyi anlamış ve kafasında birşeyler canlanmaya başlamıştır.

http://www.fullizlefilm.net/alacakaranlik-2-yeni-ay-full-hd-720p-izle/

26 Mart 2015 Perşembe

Alacakaranlık 3 Tutulma Full İzle !!

Edward, soğukkanlık ve gerçek bir aşk adamı görüntüsü ile Bella’yı oldukça etkilemiştir. Jacob ise sürekli koruduğu ve dertlerini paylaştığı arkadaşına aşık olunca Bella’nın kafası iyice karışmıştır. Seattle eyaletinde seri cinayetlerin yaşanması ve eski bir vampirin intikam amaçlı ortaya çıkması da olayların üzerine tuz biber olmuş Bella’yı büyük bir tehlikenin içerisine atmıştır.

http://www.fullizlefilm.net/alacakaranlik-3-tutulma-full-hd-tek-parca-izle/

25 Mart 2015 Çarşamba

Alacakaranlık 4 Şafak Vakti Bölüm 1 izle

Alacakaranlık 4 izle filminin yönetmeni oscarlı Bill Condon’dur. Baş rol oyuncuları ise yine Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner’dır. Serinin 4. filmi tam olarak 1.321.901 kişi tarafından izlenmiş. Filmin çekimlerinde toplam 127.000.000 $ harcanmış ve Alacakaranlık Efsanesi serileri arasında en fazla para harcanan bölüm olmuştur.

http://www.fullizlefilm.net/alacakaranlik-4-safak-vakti-bolum-1-turkce-dublaj-720p-hd/

24 Mart 2015 Salı

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2

Alacakaranlık efsanesinin son filmi olan ve bu film ile seriye final yapan bu muhteşem aksiyon ve macera filminin başrollerinde yine pek bir değişiklik gözükmüyor. Eski filmlerde olduğu gibi Kristen Stewart ve Robert Pattinson ikilisi yer almaktadır. Bu muhteşem filmde gelenek haline gelen romanlardan beyaz perdeye geçişte önemli bir yer almıştır. Sitemizde bu filmi online olarak izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/alacakaranlik-efsanesi-safak-vakti-bolum-2-turkce-dublaj-izle/

23 Mart 2015 Pazartesi

Seni Seviyorum Adamım izle

Seni Seviyorum Adamım filminin konusu şöyle devam ediyor; Berk artık eski şöhretinden uzaklaşmaya başlayınca kendisini kimsenin olmadığı Kıbrıs’ta bir adada yaşama fikrine büründürmüştür. Berk herkesten ve herşeyden uzakta tek başına sadece evi ve teknesi ile yaşamanın planlarını kurmaktadır.

Hobbit - Beklenmedik Yolculuk izle

Yüzüklerin Efendisi 3 izle filminden tanıyacağımız Ian McKellen, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood, Orlando Bloom ve Andy Serkis ile Hobbit serisinin başlangıncında Richard Armitage, John Bell, Luke Evans, Ryan Gage, Evangeline Lilly, Bret McKenzie, Graham McTavish, Mike Mizrahi, Jeffrey Thomas ve Aidan Turner gibi oyuncular kendini göstermektedir.


http://www.fullizlefilm.net/hobbit-1-beklenmedik-yolculuk-full-hd-turkce-dublaj-izle/

21 Mart 2015 Cumartesi

Gece izle !!!

Ancak Gece izle filminde maalesef Süsen evlendikten sonra da hayalini kurduğu hayata kavuşamaz. Yusuf evlenmeden önce aşık olduğu adam olmaktan çok uzakta kalmıştır. Süsen’i eskisi gibi sevmez ve ona ilgi göstermez. Süsen tüm bunlara rağmen sevdasından ve çıkmış olduğu bu yoldan vazgeçmez ve kocası ile birlikte tüm zorlukların üstesinden gelmeye kararlıdır. Aynı evin içinde yaşamanın zorluğu ve artan sorumluluklar Yusuf’u çok farklı bir insan haline getirmiş Süsen’de bu sorunu çözmek için hem ailesi hemde kocasının arasında kalarak uğraş verir.


http://www.fullizlefilm.net/gece-nurgul-yesilcay-2014-yerli-film/

20 Mart 2015 Cuma

Çılgın Hırsız 2 izle !!

Ancak gelişen bir olay sonunda Anti-Villain League isimli bir örgüt Gru’ya ulaşmış ve çok önemli bir olay için kendisinden yardım istemiştir. Gru eğer bu görevi kabul ederse insanlık için çok büyük bir iyilik yapacak ve geçmişinide çok net bir şekilde unutturmuş olacaktır. Gru ilk başlarda göreve sıcak bakmasada bu görevde yalnız olmadığını öğrenince fikirleri değişecektir.

19 Mart 2015 Perşembe

Hobbit 2 izle

Amaçları ise Ejderha Smaug’un geçmişte uzun yıllar hüküm sürdüğü Yalnız Dağ’a ve yine yıllar önce kaybolmuş olan Erebor Cüce Krallığına varmaktır. Bu yolda yine başlarına türlü türlü belalar gelecektir ve bu sefer buna akıl sır erdirmek imkansızdır. Ormanın girişinde Gandalf’tan bir şekilde ayrılmak zorunda kalan ekip yola büyücüsüz devam etmek zorunda kalmıştır. Karşılarına dev örümcekler çıktığında ise onların ağından kurtulmak pek kolay olmasa da bir şekilde kurtulduklarını düşünürler. Ancak bu maalesef ormana hükmeden Elflere esir olmalarını kurtarmamıştır. Orman Elflerine esir düştükten sonra ordusu iyice güçlenmiş olan Ork’larda cücelerin peşini bırakmamıştır.

18 Mart 2015 Çarşamba

Jurassic Park izle

Sinema tarihinde mihenk taşı olabilecek nitelikte bir film ile karşınızdayız. Jurassic Park izle filmi sinema tarihi için oldukça önemli olmuştur. Görsel efektlerin yeni yeni kullanıldığı zamanlardan günümüze kadar ışık tutan bir film olan Jurassic Park izle sitemizde online olarak tek parça veya ayrı ayrı parçalar halinde izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

http://www.fullizlefilm.net/jurassic-park-1993-full-hd-film-izle/

17 Mart 2015 Salı

İron Man 3 izle

1963 yılında ilk çizgi roman çıktığı zaman dünya genelinde oldukça sükse yapan İron Man izle ( Demir Adam 3 izle ) 5 sene boyunca kesintisiz bir yayım hayatı yaşadı. Çok çapkın ve aynı zamanda bir o kadar zeki olan profesör Stark bu seride çok farklı bir düşmana karşı mücadele vermektedir.


http://www.fullizlefilm.net/iron-man-3-demir-adam-3-izle-hd-kalite/

16 Mart 2015 Pazartesi

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutkudur Full İzle

Çiğdem Vitrinel’in yönetmen koltuğunda oturduğu muhteşem bir romantik – dram filmi ile karşınızdayız. Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku izle filminin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları yer almaktadır. Sitemizde bu muhteşem romantik filmi dilerseniz tek parça HD görüntü ve ses kalitesinde dilerseniz ise ayrı ayrı parçalar halinde izleyebilirsiniz. İyi Seyirler Dileriz.

15 Mart 2015 Pazar

Karayip Korsanları 3 Dünyanın Sonu izle

Karayip Korsanları 3 izle filminde Sparrow, Wil, Barbosa, Elizabeth ve Tia Damla bir çok korsan lordunu yanlarına almış ve yola çıkmak için hazırlanmışlardır. Ancak yapacakları bu tehlikeli yolculukta yanlarına çağırdıkları arasında ihanete uğrayacakları bir çok korsan bulunmaktadır. Zira tüm korsan Lordları denizlerin hakimi olmayı istemekte ve bu sulara kuralları kendileri koymak istemektedirler.


http://www.fullizlefilm.net/karayip-korsanlari-3-dunyanin-sonu-online-film-izle/

14 Mart 2015 Cumartesi

Oyuncak Hikayesi 3 izle

Üniversiteye yeni başlayacak Andy artık oyuncaklarıyla oynanacak yaşları çoktan geri bırakmıştır ve odasında ki bütün oyuncakları çatı katına kaldırmaya karar vermiştir. Fakat sadece yanına Woody isimli oyuncağını alır. Diğer oyuncakları da çatıya kaldırır. Bu durum diğer oyuncakların canını oldukça sıkmıştır ve buradan kaçmaya karar vermişlerdir. Bu durum sadece woody’ye saçma gelmiştir ve arkadaşlarını durdurmak Woody’ye düşmüştür.

13 Mart 2015 Cuma

Karayip Korsanları 4 - Gizemli Denizlerde izle

Karayip Korsanları 4 – Gizemli Denizlerde izle filmi ile karşınızdayız. Serinin 4.filmi olan Gizemli Denizlerde izle filminde yine her zaman olduğu gibi kahramanımız Jack Sparrow bu seride gençlik çeşmesine ulaşmak için savaşacak ve düşmanları ile büyük bir savaşa girecektir. Gençlik Çeşmesine ulaşan kişi ölümsüz olduğu bilinmektedir. Bu sebeple herkes o çeşmeye ulaşmak için yola koyulmuştur.

12 Mart 2015 Perşembe

Kara Şovalye Yükseliyor İzle

Kara Şövalye Yükseliyor izle filminin yönetmen koltuğunda daha önce İnception ve Yıldızlararası gibi filmlerden tanıyacağımız Christoher Nolan oturmaktadır. Senaristliğini yine aynı şekilde ünlü yönetmen üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Christian Bale ve Morgan Freeman yer almaktadır. Sitemizde bu muhteşem aksiyon ve macera filminin yanı sıra izlemek istediğiniz bütün filmleri yüksek kalitede bulabilmeniz mümkündür.

11 Mart 2015 Çarşamba

James Bond Skyfall İzle

Filmin başrollerinde 2000 senesinde James Bond rolünü devralan Daniel Craig’in yanı sıra Naomie Harris ve Berenice Marlohe rol almaktadır. Çekimleri İstanbul, Adana ve Fethiye’nin yanı sıra İngiltere ve Çin’de tamamlanan devam filmi James Bond Skyfall izle filmini sitemizde Full HD olarak bulmanız mümkündür. Şimdiden sizlere bu keyifli aksiyon ve macera filmi için iyi seyirler dileriz.

10 Mart 2015 Salı

Grinin Elli Tonu full izle !!!

İyi bir üniversite de Edebiyat bölümünde okuyan Anastasia derslerinde başarılı bir öğrencidir. Aşka ve sekse bir o kadar uzak olan Anastasia, bir gün bir tez ödevi için zengin bir iş adamı ile röportaj yapmaya gider. Gittiği yerde karşısına yaşlı ve çirkin bir adam görmeyi umarken gördüğü adama çok şaşırır. Grey, hem genç hem de yakışıklı bir adamdır.

9 Mart 2015 Pazartesi

İtirazım Var izle !!!!

 Selman eski bir boksördür. Boks sektöründe başarılı olamayınca artık bu işten istifa eder ve kendisine bir camide imamlık işi bulur. Artık imam olan Selman, hayatını artık böyle devam ettirmektedir. Bir gün Selman’ın imam olduğu camide bir cinayet işlenir ve olaylar gelişir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hemen polislere haber veren Selman, polislerin cinayete ilgisiz kalmasını yediremez ve bu cinayeti kendisi çözmek ister.

8 Mart 2015 Pazar

Ceza full izle !!!

Sıradan bir Amerikan filmi senaryosu ile ülkemizde vizyona giren Ceza 2014 Full izle filmi; izleyici tarafından pek geçer bir not almamıştır. IMDB sitesinden yalnızca 19 kişinin katıldığı puanlamada sadece 4 puan alabilen film erotik sahneleri ve Ebru Şancı‘nın seksiliği sayesinde bir miktar izlenebilir hale gelmiştir. Bunun dışında bilindik senaryosu ve sonu ile sıradan bir film olmanın dışına pek çıkamamıştır açıkcası.

6 Mart 2015 Cuma

Hadi İnşallah izle !!!!

Sitemizde güncel olarak bütün yerli ve yabancı filmleri yüksek ses ve görüntü kalitesinde izlemeniz mümkündür. www.fullizlefilm.net adresinden takip edebileceğiniz filmler için yorum yaparsanız seviniriz. Hadi İnşallah izle filmi Murat Boz’un ilk oyunculuk deneyimi olması ile çok önemlidir. Murat Boz’a bu müthiş komedide Büşra Pekin eşlik etmektedir. Bu muhteşem komedi filmi için şimdiden iyi seyirler dileriz.

5 Mart 2015 Perşembe

Kaptan Amerika Kış Askeri full izle !!!

Sitemizde Aksiyon, Macera, Dram, Romantik, Bilim-Kurgu, Gerilim ve daha bir çok türden filmi hem Türkçe Dublaj hem de Türkçe Altyazı seçeneği ile izleyebilirsiniz. www.fullizlefilm.net adresi filmin doğru adresi. Kaptan Amerika Kış Askeri izle filmi Bilim-Kurgu ve Aksiyon türüne oldukça uygun bir filmdir. Bu muhteşem film için sizlere şimdiden iyi seyirler dileriz.

http://www.fullizlefilm.net/kaptan-amerika-kis-askeri-1080p-full-hd-izle/

4 Mart 2015 Çarşamba

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak full izle !!

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak izle filminin başrollerinde Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Liam Hemsworth ve Woody Harrelson yer almaktadır. Sitemizde güncel yerli ve yabancı bütün filmleri HD görüntü ve ses kalitesinde izlemeniz mümkündür. Yeni filmleri www.fullizlefilm.net adresinden takip edebilirsiniz. Sizleri daha güzel bir hizmet alabilmeniz için sitemize bekliyoruz. Filmin tek adresi www.fullizlefilm.net adresidir. 

http://www.fullizlefilm.net/aclik-oyunlari-2-atesi-yakalamak-full-izle/

3 Mart 2015 Salı

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 izle !!!

Seri filmlerinin Yüzüklerin Efendisi ile birlikte en çok izlenen filmi olan ve uzunca bir süre egemenlik süren Harry Potter serisi bu sefer karşımıza Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 izle ile çıkmaktadır. Hogwarts okulunda yıllarca Voldemort ile savaş için eğitildiğini daha yeni yeni anlamıştır. Voldemort ise kendisine karşı çıkan herkesi tek tek tutuklatmıştır.

http://www.fullizlefilm.net/harry-potter-ve-olum-yadigarlari-bolum-1-turkce-dublaj-izle/

2 Mart 2015 Pazartesi

Malefiz izle

Doğduğu ilk günden beri ormanda büyüyen ve bu hayatı benimseyen dünyanın en iyi kalpli ve en temiz kalpli insanı olan Malefiz, bir gün ormana gelen kralın ordusu tarafından ormanın yakılıp yıkılmasına şahit olduktan sonra bütün iyi niyetlerini bir kenara asmıştır. Artık her türlü kötülüğü aklından geçiren ve her şeyi yapacak olan Malefiz izle, Kraldan intikam almak için kralın kızına büyü yapacaktır.

http://www.fullizlefilm.net/malefiz-izle-maleficent-2014-full-hd/

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 HD izle

Haryy Potter bir arkadaşının yardımı ile Hogwarts’a doğru yola çıkmaya başlamıştır. Aynı zamanda Lord Voldermort da bu Hogwarts’a doğru yola çıkmıştır. Diğer taraftan 17 yaşını doldurmuş bütün öğrenciler savaşa hazırlanmaktadır. Bütün inançlarını toplamış öğrenciler savaşa hazırlanmışlardır. Lord Voldemort’u yenmek artık an meselesi olmuştur. Harry Potter 7 izle, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 izle filmini sitemizden ücretsiz izleyebilirsiniz.

1 Mart 2015 Pazar

Yenilmezler Türkçe izle

Ünlü çizgi çizgi roman serisi dünya da oldukça tutulunca yapımcılar bu kahramanları beyaz perdeye taşımaya karar verdiler. Yenilmezler ilze olarak 2012 yılında sinema severler ile buluşan bu muhteşem film Amerika Birleşik Devletleri yapımı olup dünya çapında oldukça izlenilmiştir. Sitemizde bu muhteşem filmi HD görüntü ve ses kalitesinde yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz.