30 Nisan 2015 Perşembe

Demir Yumruk Adam 2 izle

Serinin ikinci filmi Demir Yumruklu Adam 2 ile tekrar karşınızdayız. Henüz çok yeni olan ve ABD’de yeni vizyona giren filmi kısa sürede Türkçe Altyazı ekleyerek bizlere sunanlara buradan teşekkür etmek istiyorum. Daha ülkemizde vizyona bile girmemiş olan filmin yönetmeni Roel Reiné’dir. Başrollerinde ise RZA, Dustin Nguyen ve Eugenia Kang gibi isimler oynamaktadır.

http://www.fullizlefilm.net/demir-yumruklu-adam-2-turkce-altyazili-izle/

Aşk Olsun izle

Hayatını aşk doktorluğu yaparak kazanan Ozan, genelde sevgilisinden ayrılmış olan çiftleri tekrar barıştırmak için onlara danışmanlık yapmaktadır. Her ne kadar bu işten büyük keyif alsa da genelde erkekler tarafından pek sevilmemektedir. Çünkü verdiği danışmanlık sonucunda bayan müşterileri bir anda katı bir şekilde değişmektedir.

http://www.fullizlefilm.net/ask-olsun/

27 Nisan 2015 Pazartesi

Kolpaçino bomba Full İzle

Özgür, babadan ve kayınpederden oldukça zengin bir insandır. Fakat yediği naneler sonucunda artık babası ve kayınpederi desteği kesmiştir. Öte yandan ise sevgilisi albüm hazırlıklarını tamamlamış ve paraya ihtiyacı vardır. Fakat Özgürden de umduğunu bulamadığı için sonunda elinde ki şantaj kasedini internete vermekle tehdit eder. Özgür bu duruma iyice bozulur ve olaylar gelişir.

http://www.fullizlefilm.net/kolpacino-bomba/

24 Nisan 2015 Cuma

Kolpaçino izle

Zengin ve varlıklı bir ailenin çocuğu olan Tayfun bir o kadar da sorumsuzdur. Borç batağına batmış olan Tayfun bu durumdan kurtulmak için şeytani planlar yapması lazımdır. En yakın arkadaşından akıl danışarak ailesinin tatilde olduğu bir gün evini kumarhane işleten Sabri'ye kiralanacaktır. Ama işler istedikleri gitmez ve kumarhanede çatışma çıkar. Bu muhteşem filmi sitemizde online olarak izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/kolpacino-1-bir-sehir-efsanesi-full-tek-parca-izle/

23 Nisan 2015 Perşembe

Avengers Grimm izle

Avengers Grimm izle filminde Yenilmezler serisine benzerliği ile dikkat çekmektedir. Masal kahramanları olan Sindrella, Pamuk Prenses ve Uyuyan Güzel gibi isimler dünyaya barışı getirmek için tekrar dünyaya geliyorlar. Ama kötüler öyle hafife alınacak güçte değillerdir. Herşey yoluna girdi derken birden bire gelen olaylar bütün dengeleri alt üst eder.

http://www.fullizlefilm.net/avengers-grimm-720p-hd-izle/

22 Nisan 2015 Çarşamba

Sevimli Canavarlar 2 izle

Serinin ikinci filminde kahramanlarımız bu sefer geriye doğru dönüp üniversite zamanlarına geri dönmektedirler. Nasıl tanıştıklarını, nasıl kaynaştıklarını ve nasıl bu hale geldiklerini konu alan bu muhteşem Animasyon filmi Sevimli Canavarlar 2 izle filmini sitemizden online olarak bulmanız mümkündür. Sizlere şimdiden iyi seyirler diler. Sitemizi takip etmenizi öneririz.

http://www.fullizlefilm.net/sevimli-canavarlar-2-turkce-dublaj-full-hd-izle/

Truva Full İzle

Truva'nın prensi Paris yapmaması gereken bir şey yapıp Isoarta Kraliçesi Helen'e aşık olur. Ve Helen'de gönlünü Paris'e kaptırır. Bu durum git gide çıkmaz bir davaya dönüşür ve beraber kaçmaya karar verirler. Kral Menelaus ise bu duruma oldukça bozulmuş ve onuruyla oynanmış olarak hissetmektedir. Onurunu kurtarmak için ise Paris'i öldürmek zorundadır. Sitemizden bu muhteşem tarih ve aksiyon filmini online olarak izlemeniz mümkündür.

http://www.fullizlefilm.net/truva-full-hd-turkce-dublaj-vk-izle/

21 Nisan 2015 Salı

Son Samuray izle

Son Samuray izle filmini sitemizde online olarak izleme şansınız bulunmaktadır. Başrollerini ise Tom Cruise, Timothy Spall, Ken Watanabe, Billy Connolly, Chad Lindberg ve Tony Goldwyn gibi isimler yer almaktadır. Sitemizde bu filmi dilerseniz tek parça dilerseniz ise ayrı ayrı parçalar halinde HD ses ve görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/son-samuray-1080p-turkce-dublaj-izle/

20 Nisan 2015 Pazartesi

Ümmü Sıbyan Zifir izle

Dabbe serisinin konusuna biraz olsa benzerlik gösteren Ümmü Sıbyan Zifir izle filmini sitemizden online olarak bulabilirsiniz. Dabbe izle filminide geçmiş sayfalara bakarak bütün serilerini bulabilirsiniz. Lise mezuniyet eğlencesini iyice abartan gençler öğretmenler ortasında gizlice bir gece toplanır ve daha önce okulda intihar eden birinin ruhunu çağırırlar. Ve olaylar gelişir.

http://www.fullizlefilm.net/ummu-sibyan-zifir-full-izle/

14 Nisan 2015 Salı

Adalet Birliği: Atlantis Tahtı izle

Sitemizden güncel bütün filmleri anında donmadan ve yüksek ses ve görüntü kalitesinde izlemeniz mümkündür. Adalet Birliği: Atlantis Tahtı izle filmi de bu filmlerden sadece bir tanesi. Dilerseniz tek parça dilerseniz ise ayrı ayrı parçalar halinde filmi izlemeniz mümkündür. Animasyon filmi olan ve Batman, Superman ve Robin gibi karakterleri bir araya toplayan bu muhteşem filmi sakın kaçırmayın..

http://www.fullizlefilm.net/adalet-birligi-atlantis-tahti-turkce-dublaj-720p-izle/

Yarının Sınırında izle

Dünyada ki insanların yarısı uzaylılar tarafından öldürülmüştür. Çok tehlikeli bir uzay ırkı olan psikopatlar dünya da yaşayan diğer canlıları da hedef haline getirmişlerdir. Hepsini öldürmek ister fakat bunlara direnen bir grup insan, insanlığı kurtarmak için çalışmalara devam etmketedir. Bu aksiyon ve heyecan dolu filmi sitemizden online olarak ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/yarinin-sinirinda-tom-cruise-2014-turkce-dublaj-izle/

13 Nisan 2015 Pazartesi

Ben Efsaneyim izle

Dünyaca ünlü bilim adamları insanlığı daha ileri seviyeye taşımak için aylardır uğraştığı projeleri üzerinde bir hata yaparlar ve bir virüs yanlışlıkla insanlığa doğru bulaşır. İnsanları zombileştiren bu kötü virüs dünya da hızla yayılmaya başlamıştır. Neville ve köpeği New York üzerinde tek canlı olduklarını düşünür ve bütün dünyayı gezerek canlı bir hayat ararlar. Bu muhteşem aksiyon ve macera filmini sakın kaçırmayın.

http://www.fullizlefilm.net/ben-efsaneyim-i-am-legend-turkce-dublaj-full-hd-izle/

12 Nisan 2015 Pazar

Yeryüzünde 20.000 gün izle

Sitemizde gün geçtikçe güncel ve zamanında hit olmuş filmler hızla yüklenmektedir. Yeryüzünde 20.000 Gün izle filmi de bunlardan sadece bir tanesi. Sitemizde bu filmi dilerseniz HD ses ve görüntü kalitesinde tek parça, dilerseniz ise ayrı ayrı parçalar halinde yine yüksek ses ve görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Sitemizi takip etmeyi bırakmayın. Yeni çıkan bütün filmler anında sitemize eklenmektedir.

http://www.fullizlefilm.net/yeryuzunde-20-000-gun-tek-parca-turkce-dublaj-izle/

11 Nisan 2015 Cumartesi

Görevimiz Tehlike 5 izle

Seri filmlerinin en iyileri arasında sayılacak bir film olan Görevimiz Tehlike 5 izle ülkemizde Temmuz ayında beyaz perde de izleyici ile buluşacaktır. Merakla beklenen filmde yine başrollerinde Tom Cruise yer almaktadır. Uzun bir süre başka projelerde yer almayan Cruise serinin bu filmi ile Görevimiz Tehlike serisine veda etmeye hazırlanmaktadır.

http://www.fullizlefilm.net/gorevimiz-tehlike-5-izle/

9 Nisan 2015 Perşembe

Oflu Hocanın Şifresi izle

Sitemizden dilerseniz tek parça dilerseniz ise HD görüntü ve ses kalitesinde ayrı ayrı parçalar halinde izleyebileceğiniz bu muhteşem komedi filmini sakın kaçırmayın. Adem Kılıç'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Sümela'nın şifresi ve Moskova'nın şifresi filmleri gibi komedi dolu bir film bizleri beklemektedir. Oflu hoca yöre halkı tarafından oldukça sevilen ve sayılan birisidir. TV kanalları hocayı sık sık tv ye davet eder.

http://www.fullizlefilm.net/oflu-hocanin-sifresi-full-izle/

John Wick Full İzle

Keanu Reeves'in başrollerinde oynadığı bu muhteşem aksiyon filmi John Wick izle filminin yönetmen koltuğunda iki isim oturmaktadır David Leitch ve Chad Stahelski gibi ünlü isimler yer almaktadır. Evlenmeden önce ki kirli hayatına bir nokta koyan John karısının ölümü ile sarsılmıştır. Karısının ona bıraktığı bir köpek onun hayata tutunmasına sebep olmuştur. Fakat bir gün gangsterler evi basıp köpeği de öldürdükten sonra herşey değişmiştir.

http://www.fullizlefilm.net/john-wick-1080p-full-hd-izle/

7 Nisan 2015 Salı

Labirent: Ölümcül Kaçış Türkçe Dublaj izle

Thomas adında bir genç sabahleyin uyandığında kendisini bir asansörde yukarı doğru çıkarken bulur. Şaşkındır ve duruma anlam veremez. Kendisini yine kendi yaşlarında bir grup genç karşılar. Bulundukları yer tam olarak bilinmez ve Thomas geçmişe dair ailesi de dahil olmak üzere hiçbir şey hatırlamıyordur. Yüksek duvarlarla çevrili kapalı kapılar ardında çok enteresan bir yerdedirler ve diğer gençlerde aynı Thomas gibi hiçbir şey hatırlamıyor ve bilmiyolardır.

http://www.fullizlefilm.net/labirent-olumcul-kacis-turkce-dublaj-izle/

6 Nisan 2015 Pazartesi

Yedinci Oğul izle

Yönetmenliğini başarılı yönetmen Sergey Bodrov’un yaptığı ve başrollerini Jeff Bridges, Ben Barnes, Julianne Moore gibi isimlerin oynadığı Yedinci Oğlu filmi 30 Ocak 2015 tarihinde ülkemizde vizyona girmiş ve oldukça beğenilmiştir. Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter gibi fantastik romanlardan beyazperdeye aktarılan filmler oldukça popüler olduktan sonra Yedinci Oğul izlefilmi de aynı şekilde sinemaya uyarlanmıştır.

http://www.fullizlefilm.net/yedinci-ogul-full-hd-turkce-altyazili-izle/

5 Nisan 2015 Pazar

Focus 2015 izle

Yönetmenliğini Glenn Ficarra ve John Requa’nın üstlendiği, başrolünü ise Will Smith’in oynadığı 2015 yapımı aksiyon dolu sahneleriyle ve aşk hikayesiyle bizi ekran başına kilitleyen muhteşem bir film. 2015 Mart ayında vizyona girmesine rağmen sitemizde Türkçe Altyazılı olarak hemen eklenmiştir.

http://www.fullizlefilm.net/focus-2015-turkce-altyazili-hd-izle/

3 Nisan 2015 Cuma

Son Mektup izle

Filmde Çanakkale Deniz Savaşı sırasında yazılan ve seneler sonra ortaya çıkıp sahibine ulaşan bir mektubun dramatik hikayesi anlatılmaktadır. Salih Ekrem rolünde Tansel Öngel, Nihal Hemşire rolünde ise Nesrin Cavadzade’yi izleyeceğiz. Yönetmen Özhan Eren ise daha önceki yapımlarındaki başarısını bu filme de aktarmış gibi gözüküyor. IMDB sitesinden 5.8 puan alan Son Mektup Full izle filmini sitemizde Tek Parça ve Full HD kalitede izleyebilirsiniz.

http://www.fullizlefilm.net/son-mektup-full-izle-tek-parca-hd/

2 Nisan 2015 Perşembe

Birdman - Atmaca izle

Yıllar sonra tekrar Birdman izle adlı oyunu sahneye taşımayı hedefleyen Riggan artık son hazırlıkları yapıp oyunun gösteri vaktini beklemeye koyulacaktır. Ancak işler planladığı gibi gitmez ve yardımcı oyuncusu provalardan bir tanesinden beklemedik bir biçimde yaralanır. Yerine acil olarak birisini bulmak zorundadır ve kendisine eski yıldızlardan Mike önerilir. Bundan sonra yola Mike ile devam edecek fakat işi hiç kolay olmayacaktır.

http://www.fullizlefilm.net/birdman-atmaca-2014-oscar-odullu-film-izle/

1 Nisan 2015 Çarşamba

Buz Devri 4 izle

Muhteşem serinin 4. filmi olan Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor ile karşınızdayız. Çıktığı günden bu yana başarılı grafiği mükemmel izlenme sayısı ile herkesin gönlünde taht kuran bu animasyon filmini sizler için bugün yorumluyor olacağız.